maandag 14 november 2011

nieuwe recepten!!!

1 • vismeel

- 57 gram natrium caseïnaat (p)
- 57 gram haringmeel (p)
- 57 gram casilan (p)
- 28 gram tarwegluten (p/k)
- 28 gram mineraal/vitaminencomplex (m/vi)
- 57 gram sojabloem (p/v/k)



2 • vismeel 2
- 150 gram griesmeel
- 125 gram sojameel vet
- 100 gram tarwebloem
- 125 gram caseïne
- 50 gram ei-albumine
- 50 gram tarwegluten
- 50 gram tarwekiemen
- 75 gram garnalenmeel
- 100 gram wit vismeel
- 75 gram bloedmeel
- 100 gram haringmeel
- 10 gram green lipped bussel extract en kelppoeder/biergist
- 10 ml olie
- 10 ml levertraan
- 5 ml nutramino
- 1 eetlepel ve-tsin smaakversterker
- emulsifier
- vis flavou



3 • garnalenmix
- 175 gram griesmeel
- 150 gram sojameel vet
- 100 gram tarwebloem
- 150 gram caseïne
- 50 gram ei-albumine
- 50 gram lactalbumine
- 50 gram tarwekiemen
- 50 gram tarwegluten
- 75 gram vitamealo
- 150 gram garnalenmeel
- 10 gram shrimp extract en biergist/kelppoeder en betaine hcl
- 10 ml olie
- 5 ml nutramino
- 1 eetlepel ve-tsin smaakversterker
- emulsifier
- elite/nutrafruit glycerol flavours


4 • garnalenmix 2
- 250 gram garnalenmeel
- 150 gram caseïne 30 mesh
- 50 gram tarwegluten
- 50 gram lactalbumine
- 10 gram vitrex
- 10 gram multi flavour enhancer
- 20 ml sesam/vis olie
- 15 ml nutramino
- 1 eetlepel lecithine
- 3 ml nutrafruit peach
- deze boilies worden zeer hard, kook ze niet langer dan 50 seconden.


5 • birdfood mix
- 300 gram griesmeel
- 250 gram sojameel
- 100 gram caseïne
- 50 gram ei-albumine
- 100 gram aardappelmeel
- 100 gram gemalen vogelvoer
- 200 gram bird food
- 10/12 eieren
- 4 ml power sweetener
- 10 ml olie
- 5 ml emulgator



6 • birdfoodmix 2
- 300 gram griesmeel
- 250 gram sojameel
- 100 gram aardappelmeel
- 100 gram caseïne
- 50 gram ei-albumine
- 100 gram vogelzaad
- 100 gram birdfood
- 100 gram birdfoodmixl
- 100 gram trouvitkorrels
- 10 eieren
- 10 ml olie
- 4 ml power sweetener
- 5 ml emulgator



7 • robin red mix

- 200 gram robin red
- 200 gram wouwbloem
- 120 gram c.e.d.e. vogelvoer (gemalen)
- 100 gram polentabloem
- 90 gram sojameel
- 70 gram griesmeel
- 60 gram maïsmeel
- 60 gram leverpoeder
- 30 gram sodium caseïne
- 40 gram tarwegluten
- 30 gram kelppoeder


8 • robin red mix 2
- 240 gram nectarblend
- 120 gram p.t.x.
- 60 gram robin red
- 60 gram gluten
- 10 ml blue cheese flavour (andy little)
- 2 ml sweetener


9 • pelletboilies
- 80 gram griesmeel
- 80 gram sojameel vet
- 80 gram polentabloem
- 200 gram pelletmeel
- 50 gram cédé eikrachtvoer
- 50 gram protamil 85%
- 50 gram hennep
- 2 eetlepels olie
- 2 ml scopex no.1 (rod hutchinson)
- 2 ml monstercrab (rod hutchinson)


10 • fruitmix
- 20% griesmeel
- 20% sojameel vet
- 20% polentabloem
- 15% cédé eikrachtvoer
- 15% vismeel 65%
- 10% saroma pistache
- 5 eieren
- 1 eetlepels olie
- 2 eetlepels maple siroop
- 2 eetlepels sinasappel limonade
- 1 ml tutti frutti (richworth)
- 1 ml strawberry (richworth)
- 1 ml mega pistache (klaus boxterman)
- 2 ml cranberry (nutrabait)
- 1 ml scopex no.1 (kevin nash)


11 • chocolade boilies
- 50 gram griesmeel eiwitgehalte 18%
- 50 gram polentabloem koolhydraatgehalte 45%
- 50 gram melkpoeder vetgehalte 8%
- 30 gram brinta
- 30 gram tarwekiemen
- 30 gram cacaopoeder
- 2 eetlepels olie
- 2 eetlepels carp (sensas)
- 1 ml kokos (rod hutchinson)
- 2 ml scopex (rod hutchinson)

12 • pindaboilies
- 100 gram griesmeel
- 100 gram polentabloem
- 100 gram sojameel vet
- 75 gram arachidemeel
- 25 gram gemalen pinda
- 25 gram gemalen hennep
- 6 eieren
- 2 eetlepels olie

13 • hennepboilie
- 2 delen 50/50 boiliemix (van der eynde)
- 2 delen gemalen hennep
- 1 deel vismeel 65%
- 2 ml seafood concentrate (kevin nash)
- 2 ml crab flavour (wielco)
- 1 ml maïs flavour (martin sb)
- ml sweetener (richworth)
- 5 eieren
- eetlepels olie


14 • tropical tigernutboilies
- 3 delen 50/50 boiliemix (van der eynde)
- 5 delen gemalen tijgernoten
- 5 eieren
- 4 ml mega pistache (klaus boxterman)
- 2 ml tutti frutti (richworth)
- 2 ml scopex no.1 (kevin nash)
- 2 ml sweetener (richworth)
- 2 eetlepels olie

15 • spiceboilies
- 4 delen speculaaskruiden
- 3 delen melkpoeder
- 1 deel tarwebloem
- 3 ml oriëntal spice (richworth)
- 2 ml sweetener (richworth)
- 2 eieren
- 1 eetlepel olie

Geen opmerkingen: